כשזה מגיע לעיצוב תפריט למסעדה, זה לא רק עניין של סידור שמות המנות. תפריט הוא הפנים של המסעדה, הכלי שמספר את הסיפור שלה ומשפיע באופן ישיר על חוויית הלקוח ועל בחירת המנות. בדיוק בגלל זה, כשעבדנו על תפריטי המסעדה של טורו פרימיום, מסעדה בשרית יוקרתית, השקענו מחשבה ותשומת לב בכל פרט:
למה חשוב להשקיע בעיצוב תפריט?
ההשקעה בתפריט היא השקעה ישירה בשביעות הרצון של הלקוחות ובמכירות המסעדה. עיצוב נכון לא רק מושך את העין, אלא גם יוצר סדר שמניע את הלקוחות להזמין יותר, מדגיש את המנות המובילות, ומחזק את הרושם היוקרתי של המקום.
בפרויקט של טורו פרימיום, לא רק עיצבנו – גם עזרנו לנסח מחדש את תיאורי המנות, כדי להבטיח שכל פרט בתפריט ישדר את הייחודיות והאיכות הגבוהה של המסעדה.
כי בעיצוב תפריט, כמו בטורו פרימיום, אין מקום לפשרות.
שימו לב: התפריט הינו להמחשה בלבד, ואין לראות במחירים המופיעים בו מחירים סופיים.